FORT cere firmelor să boicoteze sistemul de roviniete

Federatia Operatorilor Români de Transport (FORT) solicită transportatorilor din România să boicoteze cumpărarea de roviniete şi să circule timp de cel puţin o lună fără achitarea taxei de drum în semn de protest faţă de criza legată de tipărirea acetora.

3 afișări
Imaginea articolului FORT cere firmelor să boicoteze sistemul de roviniete

FORT cere firmelor să boicoteze sistemul de roviniete

"Federaţia Operatorilor Români de Transport face un apel către toţi transportatorii din Romania, ca împreună cu aceştia să boicoteze cumpărarea de roviniete urmând să circule fără acestea pentru o perioada de cel puţin o lună. Astfel, transportatorii işi pot recupera cât de cât o parte din pierderi, iar autorităţile vor avea timp să îşi aranjeze licitaţiile, manevrele şi micile atenţii până la deblocarea situaţiei", se arată într-un comunicat al FORT.

Livrările de roviniete sunt sub cerere după ce o firmă participantă la licitaţia pentru tipărirea acestora a depus o contestaţie, situaţia urmând să revină la normal în cel mult o săptămână, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri, Mihai Grecu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici