Forza Rossa lansează Lotus Evora S IPS. Cât va costa noul model

Reprezentantul mărcii britanice Lotus în România, Forza Rossa, va lansa săptămâna viitoare noul model Evora S IPS, care va putea fi achiziţionat cu un preţ de pornire de la 93.800 euro cu TVA inclusă.

155 afișări
Imaginea articolului Forza Rossa lansează Lotus Evora S IPS. Cât va costa noul model

Forza Rossa lansează noul model Lotus Evora S IPS. Cât va costa (www.lotuscars.com)

Motorul de 3,5 litri al automobilului sport de lux dezvoltă 350 cai-putere.

Lotus Evora S IPS poate atinge viteza maximă de 269 kilometri pe oră şi poate accelera de la zero la suta de kilometri în 4,8 secunde.

De asemenea, la începutul anului viitor importatorul va lansa noul Exige S, model care dispune de un motor de 3,5 litri amplasat în spatele maşinii. Motorul de 3,5 litri dezvoltă o putere de 350 cai, ceea ce permite automobilului să accelereze de la zero la suta de kilometri în 3,8 secunde şi să atingă o viteză maximă de 274 kilometri pe oră.

Directorul de marketing al Forza Rossa, Lucian Şonea, a declarat la începutul acestei săptămâni că distribuitorul a livrat în acest an nouă automobile Lotus.

Începând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova. Compania operează şi ca unic importator Ferrari pe piaţa românească, precum şi în Bulgaria şi Republica Moldova.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane euro, în creştere cu 10% faţă de 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici