Fotografii cu o machetă monovolum de Dacia Logan, pe un forum auto francez

Un forum auto din Franţa, worldscoop.forumpro.fr, prezintă trei fotografii cu o machetă care ar înfăţişa un viitor model din gama Dacia, respectiv un monovolum.

449 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu o machetă monovolum de Dacia Logan, pe un forum auto francez

Fotografii cu o machetă monovolum de Dacia Logan, pe un forum auto francez (Imagine: www.worldscoop.forumpro.fr)

Cele trei fotografii prezintă lateralele maşinii şi partea frontală, care seamănă, în partea superioară, cu un automobil marca Dacia, mai exact cu Sandero.

Dacia Logan monovolum

Planurile Dacia-Renault de a produce automobile mai mari decât cele actuale au fost dezvăluite iniţial de directorul de design industrial al Renault, Patrick le Quement. El declara agenţiei MEDIAFAX, la sfârşitul lunii mai din 2008, că platforma Logan este flexibilă şi că poate suporta noi modele, cum ar fi un MPV (monovolum, vehicul de familie) sau un sedan mai mare decât actualul Logan.

Intenţiile Renault pentru modele mai mari sub marca Dacia au fost reconfirmate de directorul operaţional al Renault, Patrick Pelata, în prima parte a lunii septembrie din acest an.

Dacia Logan monovolum

"Am spus întotdeauna că vor fi opt sau nouă maşini pe platforma Logan, denumită platforma B0. În prezent avem şase (inclusiv SUV-ul pe care Dacia îl va lansa anul viitor - n.r.), deci cu siguranţă vom avea cel puţin încă două de lansat", a spus Pelata, pe 11 septembrie, într-o întâlnire cu presa.

Cele două maşini vor ataca segmente complet diferite, potrivit oficialului Renault.

Întrebat dacă una dintre ele va fi mai mică decât celelalte modele Dacia, Pelata a răspuns că "mai degrabă mai mare", ceea ce ar da credibilitate fotografiilor cu macheta care par să anunţe un monovolum marca Dacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici