Franks: Ar putea fi loc de o creştere a salariului minim, dar trebuie să vedem cât de mare

Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, a declarat luni, că "ar putea fi loc" pentru o creştere a salariului minim, dar această decizie trebuie analizată cu atenţie, pentru că o majorare prea mare ar avea efecte negative.

23 afișări
Imaginea articolului Franks: Ar putea fi loc de o creştere a salariului minim, dar trebuie să vedem cât de mare

Franks: Ar putea fi loc de o creştere a salariului minim, dar trebuie să vedem cât de mare (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"Orice creştere a salariului minim ar trebui studiată şi calculată foarte atent, pentru că în cazul unei majorări prea mari aceasta ar putea avea efecte foarte negative. Ar mai putea fi loc, dar trebuie să vedem cât", a spus Franks.

Subiectul a fost discutat luni de delegaţia FMI cu mai mulţi reprezentanţi ai sindicatelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici