Frans Timmermans cere salarii corecte în cadrul Uniunii Europene

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, în cadrul unui congres al Partidului Socialist Ungar, că, în Uniunea Europeană (UE), ar trebui să existe salarii corecte şi remuneraţii egale pentru bărbaţi şi femei, conform publicaţiei The Hungary Journal.

2452 afișări
Imaginea articolului Frans Timmermans cere salarii corecte în cadrul Uniunii Europene

Frans Timmermans cere salarii corecte în cadrul Uniunii Europene

Timmermans le-a transmis participanţilor la Congres că Socialiştii ar trebui să îşi îndrepte atenţia spre tineri, asigurându-le condiţii bune în Ungaria pentru a nu emigra: „Trebuie să susţineţi tinerii”.

Candidatul socialiştilor europeni la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Timmermans a transmis că dacă va fi numit în funcţie, va elimina diferenţa salarială de 40% dintre bărbaţi şi femei şi va lua în considerare aceeaşi abordare şi pentru pensii.

De asemenea, Timmermans a promis că va lupta împotriva corupţiei şi consideră că viitoarele alegeri europarlamentare sunt despre „Inima Europei”, iar miza finală este apariţia solidarităţii în Europa. Prim-vicepreşedintele a anunţat că este dispus să aibă o întâlnire cu prim-ministrul ungar Viktor Orban pentru a discuta diferenţele de opinie.

„Cerem libertate academică, libertatea presei şi libertatea organizaţiilor civile. Nu ar trebui să existe compromisuri când vine vorba de independenţa sistemului judiciar, egalitatea cetăţenilor şi litera legii”, a declarat Timmermans.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în perioada 23-26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici