Fraţii Negoiţă transformă 250 de camere din hotelul Grand Rin în spaţii de birouri

Fraţii Negoiţă vor transforma 250 de camere din hotelul cu capacitatea de aproape 1.500 de camere, Grand Rin din Bucureşti, în spaţii de birouri, decizia fiind luată pe fondul scăderii gradului de ocupare al hotelului, cauzată de criza economică.

31 afișări
Imaginea articolului Fraţii Negoiţă transformă 250 de camere din hotelul Grand Rin în spaţii de birouri

Fraţii Negoiţă transformă 250 de camere din hotelul Grand Rin în spaţii de birouri (Imagine: www.hotelgrandrin.ro)

"Vom transforma 250 de camere din hotelul Grand Rin în spaţii de birouri şi le vom compartimenta în funcţie de dorinţele clienţilor. Chiar şi aşa, cu 1.220 de camere care vor rămâne funcţionale, hotelul rămâne cel mai mare din Europa", a declarat agenţiei MEDIAFAX Ionuţ Negoiţă, proprietarul grupului Pro Confort, cu investiţii în industria turismului şi în imobiliare.

El a explicat decizia luată prin faptul că, pe fondul crizei economice, gradul de ocupare al hotelului a scăzut, iar spaţiile de cazare rămase libere pot fi exploatate ca birouri.

"În plus, în momentul în care vom transforma acele camere în spaţii de birouri, firmele care se vor muta în ele pot genera venituri pe partea de alimentaţie, pot face training-uri în hotel şi pot chiar solicita servicii de cazare pentru angajaţi sau firme partenere", a afirmat omul de afaceri.

Modificarea celor 250 de camere va însuma aproximativ 5.000 de metri pătraţi de birouri.

"Pentru recompartimentarea şi amenajarea spaţiilor de birouri, investiţia va fi de circa 100 de euro metrul pătrat. Chiria pe care o vom solicita va fi între 7 şi 9 euro metrul pătrat, în funcţie de suprafaţa închiriată", a precizat proprietarul hotelului Grand Rin.

El a mai spus că poartă deja discuţii cu mai multe agenţii imobiliare pentru găsirea unor companii care să închirieze viitoarele spaţii de birouri.

"Mi-aş dori ca până la sfârşitul acestui an, măcar 40-50% din spaţii să fie gata, iar restul să-l putem închiria până în primăvara anului viitor", a adăugat Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici