Frişcă, margarină vegetală, ciocolată cuvertură şi gelatină bovină, pe lista de cumpărături a Camerei Deputaţilor

Camera Deputaţilor a lansat pe SEAP o licitaţie pentru achiziţionarea de ingrediente de cofetărie, printre care frişcă, margarină vegetală, decoraţiuni, arome, stafide, ciocolată cuvertură şi gelatină bovină, a căror valoare estimativă este de peste 36.000 lei.

625 afișări
Imaginea articolului Frişcă, margarină vegetală, ciocolată cuvertură şi gelatină bovină, pe lista de cumpărături a Camerei Deputaţilor

Frişcă, margarină vegetală, ciocolată cuvertură şi gelatină bovină, pe lista de cumpărături a Camerei Deputaţilor

Conform caietului de sarcini publicat pe SEAP, Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze, printre altele, 200 de kilograme de cacao pudră fără îndulcitori, 324 de kilograme de frişcă vegetală, 300 de kilograme de ciocolată cuvertură neagră, 25 de kilograme de paiete ciocolată albă şi 25 de kilograme de paiete ciocolată neagră, 25 de kilograme de cireşe confiate colorate, precum şi 50 de kilograme de gelatină bovină.

De asemenea, Camera Deputaţilor mai doreşte cumpărarea a câte 1.000 de bucăţi de trandafiri decor şi de frunze decor.

Ofertanţii participanţi la livitaţie vor prezenta mostre de produs.

Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, valoarea estimată fiind de 36.100 lei.

În caietul de sarcini se arată că livrarea se va face în tranşe, în funcţie de comanda scrisă a unităţii achizitoare, frecvent şi în cantităţi reduse, de 20-30 kg/produs, cantităţile zilnice vor fi stabilite pe bază de comandă din partea autorităţii contractante, furnizorul fiind obligat să livreze imediat, până cel târziu a doua zi la orele 10.00, cantităţile de produse solicitate prin comandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici