G20 discută despre infuzii de lichiditate în sistemul financiar global

Ţările G20 discută furnizarea de lichiditate în sistemul financiar global, a declarat marţi un oficial sud-coreean, adăugând că s-au înregistrat progrese în această privinţă.

142 afișări
Imaginea articolului G20 discută despre infuzii de lichiditate în sistemul financiar global

G20 discută despre infuzii de lichiditate în sistemul financiar global (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu pot da detalii, dar s-a discutat la nivelul G20 despre furnizarea de lichiditate", a declarat ministrul adjunct al Finanţelor din Coreea de Sud, Shin Je-yoon, într-o conferinţă de presă.

Principalul subiect al conferinţei a fost deprecierea abruptă a wonului sud-coreean.

Oficialul a refuzat să dea alte detalii.

Activele percepute ca având un grad ridicat de risc, precum monedele ţărilor cu economii emergente, s-au depreciat puternic recent din cauza temerilor tot mai acute privind criza datoriilor de stat din zona euro şi frânarea creşterii economice globale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici