Gazprom face rost 6,5 milioane de dolari, după ce Europa i-a refuzat gazele: acord cu o ţară prietenoasă

Refuzată în Europa, Rusia îşi caută clienţi în Asia, semnând un acord în valoare de 6,5 milioane de dolari cu Iran.

24003 afișări
Imaginea articolului Gazprom face rost 6,5 milioane de dolari, după ce Europa i-a refuzat gazele: acord cu o ţară prietenoasă

Gazprom face rost 6,5 milioane de dolari, după ce Europa i-a refuzat gazele: acord cu o ţară prietenoasă

Iranul a semnat un acord de petrol şi gaze cu compania rusă Gazprom în valoare de 6,5 milioane de dolari, pentru a comercializa 10 milioane de tone de petrol anual, a declarat ministrul adjunct de externe Mehdi, Safari.

Oficialul a adăugat că, într-o lună, cele două ţări vor semna alte acorduri în valoare de 40 de miliarde de dolari pe baza memorandumurilor de înţelegere anterioare.

„Vom încheia în curând acorduri cu Rusia pentru a cumpăra gaze şi apoi a ne exporta gazul în ţările vecine”, a spus Safari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici