Germania ar opri imediat importul de petrol şi gaze din Rusia, dar are o reţinere

Germania vrea să renunţe pe loc la petrolul şi la gazele ruseşti, dar asta ar însemna să pună în pericol stabilitatea economică şi socială a ţării.

19915 afișări
Imaginea articolului Germania ar opri imediat importul de petrol şi gaze din Rusia, dar are o reţinere

Germania ar opri importul de petrol şi gaze din Rusia, dar are o reţinere

Ministrul german de Finanţe, Christian Lindner, a declarat că Germania trebuie să oprească importurile ruseşti de petrol şi gaze cât mai curând posibil, dar că o oprire nu este fezabilă imediat.

Într-un interviu acordat Die Zeit, Lindner a subliniat: „Dacă mi-aş urma inima, ar exista un embargo imediat asupra tuturor”, adăugând că nu vor putea exista relaţii economice normale cu Rusia după invadarea Ucrainei.

„Germania va renunţa la petrol şi gaze ruseşti”, a spus el, adăugând, totuşi, că o astfel de mişcare imediată ar pune în pericol stabilitatea economică şi socială a Germaniei. „Nu putem fi responsabili pentru asta”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici