Germania îşi relansează economia cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

  • Germania va emite „certifiate de imunitate” celor care au fost infectaţi şi s-au vindecat
  • Aceştia vor putea reveni la locul de muncă
  • Peste 63.000 din cei 80 de milioane de germani au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus
5435 afișări
Imaginea articolului Germania îşi relansează economia cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

Germania îşi relansează economia cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

Germania va elibera certificate de imunitate pentru cei care s-au vindecat de Covid-19, aşa încât aceştia să poată să revină la muncă, fiind consideraţi imunizaţi. 

Ţara se pregăteşte să relanseze economia după epidemie, dar vrea să se asigure că oamenii care reintră în câmpul muncii sunt sănătoşi.

Aşa că un institut de cercetare va emite „certificate de imunitate” pentru persoanele care s-au vindecat după ce au fost infectate.

Un număr de 100.000 de oameni vor fi testaţi. Guvernul va folosi rezultatele testelor pentru a analiza cum ar puytea fi ridicate restricţiile impuse până acum. 

Peste 63.000 din cei 80 de milioane de germani au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

Germania are cele mai puţine decese raportate la numărul de infectaţi: doar 560 de oameni au murit din cauza coronaviriusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici