Germania nu vrea reducerea datoriei Greciei

Ministrul german de finanţe, Wolfgang Schaeuble, a afirmat că Grecia nu are nevoie de o relaxare a datoriei externe, atâta vreme cât încă este sustenabilă, potrivit Bloomberg.

1204 afișări
Imaginea articolului Germania nu vrea reducerea datoriei Greciei

Germania nu vrea reducerea datoriei Greciei

Mecanismul European de Stabilitate încearcă să determine costurile de finanţare a economiei Greciei pentru o perioadă extinsă de timp, a spus ministrul german.

"Analiza de sustenabilitate a datoriei va determina dacă sunt necesare măsuri suplimentare pentru a ajuta economia Greciei. Eu cred cu tărie că nu va fi necesar pentru următorii ani", a spus ministrul german de finanţe.

Obligaţiunile germane au crescut, vineri, pentru a treia zi consecutiv, după ce miniştrii de finanţe europeni au spus ca nu vor ajunge la o înţelegere legată de noua tranşă de împrumut pentru Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici