Giuseppe Conte recunoaşte că nu toţi cetăţenii au beneficiat de pe urma subvenţiilor de stat

  • Preşedintele Consiliului de miniştri recunoaşte erorile făcute în planul de finanţare guvernamentală
  • Nu toată lumea a primit ajutor financiar din partea statului
  • Giuseppe Conte a ţinut să-şi ceară scuze public
357 afișări
Imaginea articolului Giuseppe Conte recunoaşte că nu toţi cetăţenii au beneficiat de pe urma subvenţiilor de stat

Giuseppe Conte recunoaşte că nu toţi cetăţenii au beneficiat de pe urma subvenţiilor de stat

Într-o postare pe profilul său de Facebook, premierul Giuseppe Conte a emis un punct de vedere oficial legat de ajutorul economic primit de la stat.

„Au existat şi încă au mai rămas întârzieri ale sumelor care trebuie achitate, la fel de complicat este să descopăr mecanismul de finanţare. Îmi cer scuze în numele guvernului." Cu toate acestea, el a dat asigurări că va face presiuni pentru ca plăţile şi finanţarea să fie finalizate cât mai curând posibil. Conte afirmă că executivul şi lucrătorii nu s-au confruntat niciodată cu o ameninţare de sănătate şi economică fără precedent precum aceasta care se resimte în actuala pandemie.

Premierul a subliniat faptul că în ultimele 50 de zile a fost depus un efort economic egal cu cel al manevrelor bugetare efectuate complet pe parcursul a 2 sau 3 ani.

De asemenea, a profitat de această oportunitate pentru a face un anunţ important: măsurile pentru relansarea economică au fost finalizate şi vor fi mai eficiente, rapide şi directe.

Luni este planificată prima zi de uşurare a restricţiilor, ceea ce înseamna că peste 4 milioane de angajaţi se vor întoarce la muncă. Lumea muncii este pusă la încercare între activităţile închise şi perspectivele de angajare în domenii cu risc de interacţiune în contextul noului coronavirus.

Preşedintele Consiliului a dat asigurări că vorbele sale nu sunt spuse în vânt şi va ţine cont de recomandări, relatează il Giornale.

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici