GM intenţionează să exporte în SUA automobile construite cu parteneri din China

Constructorul american de automobile General Motors (GM) intenţionează să exporte în următorii ani pe piaţa din SUA automobile construite în China în colaborare producători auto locali, a anunţat agenţia Shanghai Securities News.

30 afișări
Imaginea articolului GM intenţionează să exporte în SUA automobile construite cu parteneri din China

GM intenţionează să exporte în SUA automobile construite cu parteneri din China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GM vrea să livreze anual, începând cu 2014, pe piaţa americană 50.000 de automobile construite în China, arată agenţia chineză, fără a preciza sursele.

Grupul american are două parteneriate în statul asiatic, respectiv cu SAIC Motor, în Shanghai, care construieşte autoturisme, şi cu SAIC-GM-Wuling, producător de minicamionete şi maşini pick-up.

Până în prezent, niciun producător auto chinez nu a exportat maşini de pasageri în SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici