Google a creat un software şi servicii destinate telefoanelor mobile

Google, operatorul motorului de căutare cu acelaşi nume, va prezenta, în două săptămâni, un nou software şi servicii care vor permite producătorilor de telefoane mobile să lanseze în a doua jumătate a anului 2008 produse echipate cu tehnologie Google .

2 afișări
Imaginea articolului Google a creat un software şi servicii destinate telefoanelor mobile

Google a creat un software şi servicii destinate telefoanelor mobile

Reprezentanţii Google nu au fost disponibili pentru comentarii.

Strategia Google a vizat în acest an extinderea, de pe piaţa publicităţii asociate navigării pe Internet, în noi domenii, precum conţinut video, TV şi radio, dar şi în sectorul aplicaţiilor pentru companii, dominat în mod tradiţional de Microsoft.

Telefoanele mobile vor putea fi echipate, potrivit Wall Street Journal, cu mai multe aplicaţii precum Google Maps, YouTube şi Gmail.

Principalul obiectiv al proiectului Google este ca softul telefoanelor să fie deschis pentru sistemul de operare care controlează aplicaţiile şi interacţionează cu hardware-ul. Acest lucru va oferi producătorilor independenţi de software accesul la elementele necesare pentru crearea unor noi aplicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici