GOOGLE anunţă rezultate sub aşteptări. Acţiunile au fost SUSPENDATE după un declin de 9%

Google a raportat joi un profit de 2,18 miliarde de dolari în trimestrul al treilea, în scădere de la 2,73 miliarde de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar rezultatul sub aşteptările analiştilor a dus la suspendarea acţiunilor companiei la bursa Nasdaq, după un declin de 9%.

559 afișări
Imaginea articolului GOOGLE anunţă rezultate sub aşteptări. Acţiunile au fost SUSPENDATE după un declin de 9%

Google anunţă rezultate sub aşteptări. Acţiunile au fost suspendate după un declin de 9% (Imagine: AFP - MediafaxFoto

Operatorul celui mai accesat motor de căutare la nivel mondial a luat prin surprindere piaţa, anunţul fiind aşteptat după închiderea tranzacţiilor, transmite MarketWatch.

Operatorul celui mai accesat motor de căutare la nivel mondial a publicat din greşeală mai devreme cu câteva ore rezultatele financiare pe trimestrul al treilea, pe site-ul Comisiei americane pentru bursă şi valori mobiliare, anunţul incluzând la sfârşit propoziţia "aşteptăm declaraţiile lui Larry" (Larry Page, cofondator al Google n.r.).

Google a luat astfel prin surprindere piaţa, anunţul fiind aşteptat după închiderea tranzacţiilor. Eroarea a devenit rapid subiect pe Twitter, printre comentarii fiind şi observaţia că Google ar putea simţi lipsa Marissei Mayer, care a plecat din companie în urmă cu câteva luni pentru a conduce Yahoo.

Veniturile au urcat de la 7,51 miliarde de dolari la 11,33 miliarde de dolari, în timp ce analiştii anticipau 11,39 miliarde de dolari.

Profitul pe acţiune, de 6,53 dolari, este sub aşteptările analiştilor, de 10,63 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici