Grapini: Foarte mulţi malaezieni doresc să vină în România

Foarte mulţi turişti malaezieni doresc să vină în România şi au bani, a declarat joi Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, care a afirmat că va pleca în Malaezia pentru a semna un acord de cooperare în domeniul turismului.

259 afișări
Imaginea articolului Grapini: Foarte mulţi malaezieni doresc să vină în România

Grapini: Foarte mulţi malaezieni doresc să vină în România (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ministrul a declarat la bilanţul făcut la finalul a 11 luni de mandat că regretă că nu a vizitat în acest an mai multe ţări, pentru că aceste vizite trebuie făcute, cu scopul de a semna acorduri bilaterale.

"Am vorbit la summitul miniştrilor cu ministrul din Malaezia. Malaezienii nu au nevoie de viză ca să vină în România şi mă duc să semnez un acord, pentru că sunt foarte mulţi malaezieni care doresc să vină în România şi au bani", a afirmat ministrul.

Grapini a anunţat şi că România va deschide oficiu de turism în Japonia.

Ministrul afirma în noiembrie că România va promova în Coreea de Sud şi Malaezia turismul cultural, dar şi turismul de sănătate şi balnear.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici