Grapini: Noul şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este domnul Filipescu

Ministrul delegat pentru IMM-uri şi turism, Maria Grapini, a declarat luni că a fost numit un nou şef la Autoritatea Naţională pentru Turism, "domnul Filipescu", care provine din mediul de afaceri, despre care însă nu a putut să dea mai multe detalii, neştiind, nici măcar, prenumele acestuia.

332 afișări
Imaginea articolului Grapini: Noul şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este domnul Filipescu

Grapini: Noul şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este domnul Filipescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am un nou şef la Autoritatea Naţională de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini să spună după o conferinţă de presă.

Ea a fost vizibil iritată în momentul în care reprezentanţii presei au cerut mai multe detalii despre şeful autorităţii, inclusiv despre numele complet al acestuia.

"Nu ştiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i ştiu prenumele... domnul Filipescu şi vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, menţionând că CV-ul este postat pe "site", fără să menţioneze despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regăseşte CV-ul "domnului Filipescu", dar ca şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este menţionat, într-adevăr, Răzvan Filipescu.

Decizia primului ministru de numire a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism a fost publicată joi, 25 aprilie, în Monitorul Oficial. Filipescu are rang de secretar de stat.

Filipescu a fost preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie România-Brazilia, fiind absolvent al Universităţii "Ovidius" din Constanţa.

Potrivit datelor postate de Filipescu pe o platformă de socializare, acesta ocupă funcţia de manager general al unui holding de companii cu activităţi în domeniul agriculturii, al operaţiunilor portuare, turism, servicii, depozitare de cereale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici