Grecia, Marea Britanie şi Germania, în topul ţărilor care angajează români. Vezi oferta de joburi vacante

Dacă în România încă este o problemă găsirea unui loc de muncă, alte ţări mai dezvoltate care au ieşit din recesiune încă de anul trecut, au reluat angajările în diferite domenii pentru care sunt disponibile joburi şi pentru români, informează www.incont.ro.

76 afișări
Imaginea articolului Grecia, Marea Britanie şi Germania, în topul ţărilor care angajează români. Vezi oferta de joburi vacante

Grecia, Marea Britanie şi Germania, în topul ţărilor care angajează români. Vezi oferta de joburi vacante (Imagine: www.incont.ro)

În prezent, oferta de locuri de muncă în străinătate reuneşte circa 23.000 de posturi, iîn 36 de ţări. Majoritatea poziţiilor se adresează celor care vor să se angajeze cu un contract de muncă sezonier, fie în domeniul turismului, fie în agricultură.

Potrivit portalului Tjobs, care reuneşte oferta de locuri de muncă în străinătate, ţara din care vin cele mai multe joburi pentru români este Grecia, unde se pot angaja aproape 7.000 de români.

Peste 4.600 de posturi sunt disponibile în Marea Britanie, în timp ce Germania oferă peste 2.000 de locuri de muncă.

Citeşte mai multe despre joburile vacante din Grecia, Marea Britanie şi Germania pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici