Grupul german Voith, interesat să preia trei uzine Airbus

Grupul industrial german Voith este interesat să cumpere trei unităţi de producţie Airbus din Germania, iar discuţiile se află într-un stadiu iniţial, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Grupul german Voith, interesat să preia trei uzine Airbus

Grupul german Voith, interesat să preia trei uzine Airbus

Voith este în căutarea unor noi segmente de creştere, iar preluarea uzinelor deţinute de compania europeană la Varel, Nordenham şi Augsburg ar reprezenta o modalitate de obţinere a unor noi tehnologii, au arătat sursele, confirmând o relatare anterioară a cotidianului Financial Times.

În acelaşi timp, guvernul de la Berlin ar saluta interesul manifestat de Voith, firmă din sudul Germaniei.

Executivul urmăreşte protejarea intereselor germane, inclusiv a locurilor de muncă, în perioada de restructurare a Airbus, pe baza unui program formulat de compania-mamă a producătorului de aeronave, grupul european de aeronautică şi apărare EADS.

Voith, grup specializat în inginerie şi producţia de instalaţii mecanice, are circa 34.000 de angajaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală de aproximativ patru miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici