Guvernul acordă peste 90 milioane lei pentru alimentarea cu energie termică în 9 municipii

  • Guvernul României a aprobat, în şedinţa de vineri alocarea sumei de 90,17 milioane de lei pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei în 9 municipii.
133 afișări
Imaginea articolului Guvernul acordă peste 90 milioane lei pentru alimentarea cu energie termică în 9 municipii

Sumele alocate sunt: Constanţa – 25 milioane lei; Giurgiu – 5 milioane lei; Motru – 5 milioane lei; Brad – 5 milioane lei; Drobeta Turnu Severin – 10 milioane lei; Ploieşti – 13 milioane lei; Suceava – 10 milioane lei; Tulcea – 11 milioane lei; Focşani – 6,17 milioane lei.

Sumele sunt alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, ca urmare a solicitărilor formulate de autorităţile locale din cele 9 unităţi administrativ-teritoriale, fie pentru plata subvenţiei, fie pentru acoperirea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie în sistem centralizat, aferent sezonului rece 2020-2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici