Guvernul foloseşte şase milioane euro din privatizări pentru programul transfrontalier cu Bulgaria

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei se va împrumuta din veniturile obţinute de stat din privatizare cu şase milioane euro, pentru asigurarea în lunile mai şi iunie a contribuţiei României la programul de cooperare transfrontalieră comun cu Bulgaria, în baza unei hotărâri de guvern.

130 afișări
Imaginea articolului Guvernul foloseşte şase milioane euro din privatizări pentru programul transfrontalier cu Bulgaria

Guvernul foloseşte şase milioane euro din privatizări pentru programul transfrontalier cu Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Guvernului, decizia adoptată în şedinţa de miercuri urmăreşte asigurarea operativă a fondurilor necesare Autorităţii de management pentru Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria în vederea efectuării plăţilor în conturile beneficiarilor, cu efecte asupra gradului de absorbţie.

Sumele vor fi alocate temporar din venituri din privatizare înregistrate în contul curent în valută al Ministerului Finanţelor deschis la Banca Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici