H&M a adus angajaţi străini în primele magazine deschise în România

Suedezii de la H&M au adus în primele două magazine deschise în România angajaţi din Elveţia, Suedia şi Polonia, deşi au trimis şi angajaţii români la traininguri în aceste ţări.

173 afișări
Imaginea articolului H&M a adus angajaţi străini în primele magazine deschise în România

H&M a adus angajaţi străini în primele magazine deschise în România

Reprezentanţii H&M nu au dorit să precizeze numărul românilor şi al străinilor care lucrează în magazinele din Unirea Shopping Center şi AFI Palace Cotroceni.

Cele două unităţi au împreună 140 de angajaţi.

"De fiecare dată când deschidem maga­zine într-o ţară nouă cerem ajutorul colegilor din ţări cu magazine deja consacrate, pentru a ne asigura că informaţia şi valorile H&M se tran­smit cât mai uşor. Acesta este şi motivul pentru care majoritatea persoanelor angajate de noi în ultimele luni au beneficiat de o pe­rioadă de training în Elveţia, Suedia sau Po­lonia", a spus Laura Sinca, marketing şi PR ma­nager la H&M.

Citeşte mai multe despre angajările de la H&M pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici