H&M retrage de pe piaţă o curea vândută împreună cu pantaloni pentru fetiţe

Retailerul de modă H&M retrage de pe piaţă cureaua vândută împreună cu pantaloni mărimea 92 şi 98 pentru fetiţe, deoarece componentele din metal care susţin cureaua se pot fărâmiţa, şi cere clienţilor să returneze produsul pentru a primi înapoi suma achitată.

27974 afișări
Imaginea articolului H&M retrage de pe piaţă o curea vândută împreună cu pantaloni pentru fetiţe

H&M retrage de pe piaţă o curea vândută împreună cu pantaloni pentru fetiţe

"Rugăm clienţii să înceteze folosirea curelei. Componentele din metal care susţin cureaua se pot fărâmiţa. Piesele mici prezintă riscul de a fi înghiţite sau inhalate de către copiii sub 3 ani. Clienţii sunt rugaţi să returneze cureaua sau pantalonii şi cureaua în orice magazin H&M, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs", se arată într-un anunţ al companiei.

H&M a fost informat în legătură cu un incident provocat de acest produs. Compania precizează că nu s-a raportat niciun caz de accidentare.

Retailerul suedez de îmbrăcăminte deţine o reţea de 33 de magazine în România şi a obţinut în anul fiscal 2013, încheiat în noiembrie, vânzări de 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro), în creştere cu 41%.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are 3.200 de magazine pe 54 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici