Harghita şi Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, în deschiderea paradei cârnaţilor, că judeţele Harghita şi Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte din turimul balnear şi cel montan.

27 afișări
Imaginea articolului Harghita şi Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte

Harghita şi Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Elena Udrea a deschis parada cârnaţilor de la Sfântu Gheorghe, spunându-le celor prezenţi că şi-a respectat promisiunile făcute în cadrul unei vizite efectuate în secuime în luna februarie a acestui an.

Potrivit ministrul Turismului, judeţele Harghita şi Covasna au primit pentru proiectele din turismul balnear, cel montan şi pentru alte proiecte ale autorităţilor, în total, 19 milioane de lei.

Udrea a promis că ministerul pe care îl conduce va continua să finanţeze proiectele din cele două judeţe şi în anul 2010.

În plus, Udrea a informat că şi-a respectat şi o altă promisiune din februarie, când declara că vrea să îşi angajeze un consilier personal din zona Covasna-Harghita, cum de altfel vrea să angajeze câte un consilier din fiecare zonă turistică a ţării, pentru că astfel îi va fi mai uşor să coordoneze programele de dezvoltare sau de promovare pe fiecare zonă.

Astfel, ministrul Turismului a afirmat că l-a angajat pe Olosz Szabolcs din Sfântu Gheorghe în calitate de consilier, sperând astfel că prin acesta relaţia ministerului cu zona "va fi mai bună şi mai concretă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici