Hawaii, asediată de turişti americani. Şefii din insule studiază un plan de limitare a intrărilor

  • Hawaii a ridicat restricţiile şi permite călătorilor americani complet vaccinaţi să treacă peste testele dinaintea călătoriei.
  • Venirile în Maui s-au întors deja la nivelul pre-pandemic, iar companiile locale se luptă să satisfacă cererea bruscă, după multe luni de închidere.
  • Primarul Mike Victorino a apelat chiar la companiile aeriene americane, solicitându-le să limiteze capacitatea privind pasagerii către Hawaii.
1071 afișări
Imaginea articolului Hawaii, asediată de turişti americani. Şefii din insule studiază un plan de limitare a intrărilor

Hawaii, asediată de turişti americani. Şefii din insule studiază un plan de limitare a intrărilor

Oficialităţile locale au impus, de asemenea, o nouă taxă turistică, pentru a compensa impactul pandemiei asupra economiei locale.

În Oahu, autobuzele de turism şi maşinile de închiriat au revenit în forţă. „În timpul pandemiei, oamenii de aici şi-au dat seama cât de bine este să nu ai atât de mulţi turişti”, a declarat activistul KC Connors, care se întreabă: „Dacă Oahu este deja plin la această fază de redeschidere, ce se va întâmpla când se vor întoarce vizitatorii internaţionali?”.

În timp ce insulele se luptă să gestioneze nivelurile actuale de supraaglomerare turistică, Autoritatea pentru Turism din Hawaii dezvoltă „Planul de acţiune pentru gestionarea destinaţiilor din Oahu”.

„Preocupările legate de Oahu sunt foarte asemănătoare cu cele ale celorlalte insule: sunt prea mulţi vizitatori. Încercăm să înţelegem ce putem face pentru a limita sosirile şi pentru a gestiona mai bine volumul de turişti”, a declarat directorul HTA, Caroline Anderson. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici