Honda recheamă 2,5 milioane de maşini la nivel mondial pentru a remedia o problemă de software

Compania niponă Honda Motor va rechema în service 2,49 milioane de maşini la nivel mondial, pentru remedierea unei probleme de software care ar putea afecta transmisia automată.

170 afișări
Imaginea articolului Honda recheamă 2,5 milioane de maşini la nivel mondial pentru a remedia o problemă de software

Honda recheamă 2,5 milioane de maşini la nivel mondial pentru a remedia o problemă de software (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Programul de rechemări include 1,5 milioane de autovehicule în SUA, 760.000 în China şi peste 135.000 în Canada, dar şi autovehicule vândute în Europa Orientul Mijlociu, America de Sud şi alte ţări. Nu este vizată, însă, şi Japonia, piaţa de origine a Honda.

Fără o îmbunătăţire a soft-ului transmisia automată la aceste autovehicule ar putea fi afectată dacă sunt schimbate rapid vitezele.

Printre modelele rechemate se numără Accord, dar şi SUV-uri şi minivan-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici