Honda România a lansat noua versiune Civic. Cât costă şi în câte variante este disponibil automobilul

Honda România a lansat joi noua variantă a modelului Civic, disponibilă în trei variante cu preţuri de la 14.490 euro, fără TVA, şi estimează că modelele vor să reprezenta 40% din vânzările totale ale mărcii din acest an, respectiv aproximativ 400 de unităţi.

532 afișări
Imaginea articolului Honda România a lansat noua versiune Civic. Cât costă şi în câte variante este disponibil automobilul

Honda România a lansat noua versiune Civic. Cât costă şi în câte variante este disponibil automobilul (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Astăzi lansăm varianta hatchback a noului Civic, urmând ca în luna mai să avem şi varianta sedane. Cu noul Civic dorim să ne consolidăm poziţia pe piaţa românească unde dorim o cotă de 1%. Modelele vor contribui cu o pondere de 40% din vânzările totale ale Honda", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Honda Trading România, Masahiro Matsushita.

Referitor la vânzări, business planning managerul companiei, Florin Niţă a spus că în acest an Honda intenţionează să livreze aproximativ 1.000 de autoturisme.

Noul Civic este disponibil în trei motorizări (Confort, Sport şi Executive), respectiv versiunea 1,4 litri i-VTEC benzină, 1,8 litri i-VTEC benzină şi varianta 2,2 litri i-DTEC diesel.

Toate motorizările sunt echipate cu o cutie de viteze manuală în şase trepte, ECO Assist şi Idle Stop, iar propulsorul de 1.8 litri poate fi echipat cu o transmisie automată în cinci trepte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici