Hotelul Cleopatra din Saturn se redeschide vineri

Firma THR Marea Neagră (EFO) va redeschide, vineri, hotelul Cleopatra din Saturn, în urma unor lucrări de renovare şi modernizare de şase milioane de euro, unitatea urmând să fie reclasificată de la o stea la patru stele.

227 afișări
Imaginea articolului Hotelul Cleopatra din Saturn se redeschide vineri

Hotelul Cleopatra din Saturn se redeschide vineri (Imagine: Lucian Curelariu/Mediafax Foto)

"Este vorba despre renovarea şi modernizarea spaţiilor din cadrul hotelului, precum şi construirea unui SPA şi a unei săli de conferinţe cu o capacitate de 100 de locuri. Totodată, procesul de modernizare a vizat reclasificarea unităţii de la o stea la patru stele. Investiţia totală s-a ridicat la şase milioane de euro", a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, directorul de marketing şi vânzări al hotelului, Cornel Munteanu.

Potrivit lui Munteanu, hotelul Cleopatra va fi redeschis pe 26 iunie, iar pentru acest an proprietarii unităţii se aşteaptă la un grad mediu de ocupare de 60-70%.

"Lucrările de modernizare au vizat şi transformarea unor camere în apartamente, astfel că după redeschidere hotelul va avea 554 de locuri structurate în 253 de camere duble şi 24 de apartamente, comparativ cu cele 654 de locuri de care dispunea unitatea înainte. Având în vedere reducerea capacităţii de cazare, pentru anul în curs ne aşteptăm la un grad de ocupare de 60-70%", a spus Munteanu.

El a adăugat că preţurile de cazare pentru hotelul Cleopatra, prin agenţii de turism, sunt cuprinse între 84 şi 156 de lei de persoană, în perioada vârfului de sezon, şi includ micul dejun.

Firma THR Marea Neagră va mai redeschide la începutul lunii iulie complexul hotelier Bran-Brad-Bega din Eforie Nord, închis doi ani pentru renovare şi modernizare. Lucrările au necesitat investiţii de circa şase milioane de euro, cele trei unităţi fiind, totodată, reclasificate de la două la patru stele.

Hotelurile au câte 32 de camere fiecare şi 11 apartamente, iar după finalizarea lucrărilor complexul va avea şi o sală de conferinţe de 100 de locuri, două restaurante şi un centru SPA.

Potrivit reprezentantului THR, tarifele de cazare în cadrul complexului variază între 150 şi 170 lei de persoană pe noapte în vârf de sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici