Hotelul Radisson SAS din Bucureşti şi-a schimbat numele în Radisson Blu

Hotelul Radisson SAS din Capitală, controlat de firma Bucureşti Turism, şi-a schimbat numele în Radisson Blu, noua denumire fiind parte a unei strategii globale a grupului francizor Rezidor.

286 afișări
Imaginea articolului Hotelul Radisson SAS din Bucureşti şi-a schimbat numele în Radisson Blu

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti şi-a schimbat numele în Radisson Blu

La începutul anului, grupul Rezidor a anunţat că hotelurile din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa îşi vor schimba denumirea în Radisson Blu, ca urmare a vânzării companiei de către grupul hotelier SAS (fostul proprietar al Rezidor).

"Începând din această săptămână, hotelul Radisson SAS din Bucureşti devine Radisson Blu, aliniindu-se astfel celorlalte peste 150 de hoteluri Radisson din regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) care au adoptat sau urmează să adopte noua denumire, conform strategiei globale a grupului Rezidor", se arată într-un comunicat al companiei hoteliere remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Primul hotel din reţeaua Radisson care a adoptat noua denumire a fost Radisson Blu, amplasat în perimetrul aeroportului din Zurich, iar schimbarea a avut loc în luna februarie.

Radisson Blu este marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele cinci grupuri la nivel mondial în domeniul hotelier. Din grupul Rezidor mai fac parte lanţurile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent şi Missoni.

Hotelul Radisson SAS din Capitală, redeschis în septembrie, după lucrări de modernizare de peste 60 milioane euro, face parte din complexul hotelier Centre Ville, controlat de firma Bucureşti Turism.

Radisson SAS este cel mai mare hotel de cinci stele din România, prin cele 424 camere de care dispune, şi cea mai mare unitate Radisson din Europa de Est.

Anul trecut, compania Bucureşti Turism a consemnat pierderi de 65,5 milioane de lei, după un rezultat negativ de 15,7 milioane de lei în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici