Hyunday are un nou complex integrat în Bucureşti

Firma Mega Motors, dealer Hyunday, şi Dab Auto Serv, companie autorizată să asigure service-ul mărcii, au inaugurat, marţi, în sud-vestul Capitalei, un complex auto integrat, în urma unei investiţii de 5,5 milioane de euro.

23 afișări
Imaginea articolului Hyunday are un nou complex integrat în Bucureşti

Hyunday are un nou complex integrat în Bucureşti (Imagine: www.megamotors.ro)

Complexul, amplasat în cartierul Vitan, se întinde pe o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi şi include un showroom, un service şi un magazin cu piese de schimb şi accesorii.

"Am deschis complexul în urma unei investiţii de 5,5 milioane de euro, care reprezintă valoarea terenului şi a construcţiei. Are o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi, din care 4.000 de metri pătraţi îi reprezintă construcţia, cu tot cu etaj", a declarat, agenţiei MEDIAFAX, directorul de marketing al Mega Motors, Mihai Petre.

Noul complex are 68 de angajaţi, din care 60 lucrează în atelierul de service şi opt în showroom.

Mega Motors face parte din Grupul Ţiriac, iar în luna aprilie a anului trecut a început comercializarea autovehiculelor Hyundai în primul showroom situat în Focşani.

Dab Auto Serv a fost înfiinţată în anul 2000, iar începând cu luna iunie a acestui an firma a fost recunoscută ca furnizorul autorizat de service către importatorul Hyundai Auto România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici