Ikea ar putea deschide al doilea magazin în România la sfârşitul anului viitor

Operatorul reţelei de magazine de mobilier şi decoraţiuni interioare Ikea ar putea deschide, la sfârşitul anului viitor, al doilea magazin al reţelei din România, a declarat, miercuri, Cornel Oprişan, retail manager al companiei.

6 afișări
Imaginea articolului Ikea ar putea deschide al doilea magazin în România la sfârşitul anului viitor

Ikea ar putea deschide al doilea magazin în România la sfârşitul anului viitor

"Avem în vedere deschiderea unui nou magazin, pentru care luăm în considerare trei regiuni geografice. Pentru inaugurarea unui magazin Ikea este nevoie de circa 12-14 luni, aşa că este posibil să avem la sfârşitul anului viitor un al doilea magazin", a declarat Oprişan agenţiei MEDIAFAX.

Compania estimează pentru acest an vânzări mai mari decât planurile iniţiale de 40 milioane euro.

Ikea a lansat, miercuri, ediţia 2008 a catalogului de prezentare din România, pentru care a investit 1,3 milioane euro.

Catalogul a fost tipărit în 950.000 de exemplare şi cuprinde 3.000 din cele 7.000 de produse expuse în magazin. Acesta va fi distribuit în Bucureşti şi în împrejurimi, în perioada 20 august-9 septembrie, preţurile produselor urmând să fie valabile de la 1 septembrie.

Potrivit reprezentanţilor Ikea, preţurile produselor din noul catalog sunt cu aproximativ 12% mai mici decât cele actuale.
.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici