Imagini cu Google Chromebook Pixel, laptopul cu cea mai mare rezoluţie a ecranului din lume - FOTO, VIDEO

Google a lansat un nou laptop din seria Chromebook, apelând de această dată la propriul design şi propria construcţie. Dacă în trecut gigantul IT s-a bazat pe ajutorul Samsung, Acer sau HP la partea de hardware, de această dată compania americană a ales să construiască de la zero Chromebook Pixel, laptopul cu cea mai mare rezoluţie a ecranului din lume.

1885 afișări
Imaginea articolului Imagini cu Google Chromebook Pixel, laptopul cu cea mai mare rezoluţie a ecranului din lume - FOTO, VIDEO

Noi imagini cu Google Chromebook Pixel, laptopul cu cea mai mare rezoluţie a ecranului din lume

O serie de noi imagini cu acest laptop au ajuns pe internet, iar speranţele Google de la acest gadget sunt foarte mari, compania dorind ca Chromebook Pixel să fie un contracandidat serios pentru celebrul Macbook de la rivalii Apple, relatează publicaţia britanică The Sun

Display-ul are o rezoluţie cu 239 de pixeli pe inch, făcând din ecranul cu touchscreen al laptopului dispozitivul cu cea mai bună rezoluţie din lume pentru un astfel de computer. 

Acest nou laptop al Google este bazat pe ideea că orice user ar putea să lucreze doar online, în jurul universului produselor dezvoltate tot de Google precum Gmail, Google Docs sau Cloud Storage. Pentru a incuraja folosirea laptopului, Google oferă fiecărui cumpărător un terabyte de stocare pe Cloud. 

Linus Upson, inginer la Google, a susţinut, într-o declaraţie oficială pe blogul companiei că acest Chromebook Pixel "aduce cele mai bune alegeri în materie de hardware, software şi design pentru a putea inspira o nouă generaţie de Chromebook pentru mai departe. Am pornit la drum pentru a regândi toate elementele unui computer astfel încât să putem construi cel mai bun laptop posibil". 

Pentru piaţa din România Google Chromebook Pixel nu este încă disponibil.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici