Impact va da posibilitatea clienţilor să locuiască "de probă" înainte să cumpere apartamentele

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) va da posibilitatea potenţialilor clienţi să locuiască "de probă" în apartamente similiare cele pe care vor să le cumpere, "pentru a vedea dacă li se potriveşte", orice avans urmând să fie returnat integral dacă aceştia nu sunt mulţumiţi.

22 afișări
Imaginea articolului Impact va da posibilitatea clienţilor să locuiască "de probă" înainte să cumpere apartamentele

Impact va da posibilitatea clienţilor să locuiască "de probă" înainte să cumpere apartamentele (Imagine: Mediafax Foto)

Dezvoltatorul susţine că această opţiune, "habitest", este similară drivetest-ului din industria auto.

"Cei interesaţi pot opta pentru locuirea de probă într-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat până la cele mai mici detalii (veselă, halate de baie, televizor, conexiune internet), pentru a vedea daca li se potriveşte, cum se înţeleg cu vecinii, în cât timp ajung la serviciu. Orice avans este returnat integral dacă viitorul proprietar nu este mulţumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat", se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Alte facilităţi propuse de Impact sunt mai multe variante de finanţare, posibilitatea compartimentării locuinţelor sau avansuri reduse.

Impact va participa la Târgul Prima Casă, desfăşurat la Palatul Copiilor, în perioada 18 - 20 septembrie.

Dezvoltatorul imobiliar a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de 29,6 milioane lei, de 2,6 ori mai redusă comparativ cu valoarea de la finele perioadei similare a anului trecut, de 77,6 milioane lei. Compa a consemnat în acest interval un profit net de două milioane de lei, de aproape şapte ori mai redus decât în perioada similară a anului trecut, de 14 milioane lei.

Compania are un capital social de 200 milioane lei, divizat în 200 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de un leu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie şi directorul general, Dan Ioan Popp, este cel mai mare acţionar, controlând 28,06% din titlurile companiei, iar Carmen Săndulescu deţine 11,55% din acţiuni.

Acţiunile Impact, listate la Bursa de Valori Bucureşti, se tranzacţionau luni la un preţ de 0,416 lei/titlu, în scădere cu 3,26% faţă de vineri. La această cotaţie, capitalizarea companiei este de 83,2 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici