În 2011, românii vor fi cuceriţi de telefoane deştepte

Dacă în urmă cu doi, trei ani consumatorii îşi alegeau mobilul după durata bateriei şi uşurinţa în utilizare, astăzi caută telefoane care au internet şi GPS şi care le permit conectarea la reţelele sociale favorite.

166 afișări
Imaginea articolului În 2011, românii vor fi cuceriţi de telefoane deştepte

În 2011, românii vor fi cuceriţi de telefoane deştepte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După lansarea iPhone 4G şi a Galaxy S, producătorii de telefonie mobilă spun că smarphone-ul va domina piaţa spre sfârşitul lui 2010 şi începutul lui 2011, România fiind una dintre ţările cu cel mai mare potenţial pe acest segment. Producătorii din industrie spun că în România vânzările de telefoane deştepte sunt în creştere continuă, piaţa autohtonă fiind abia la început pe acest segment.

Sorin Manea, manager Telecom Division Samsung Electronics Romania, crede că smartphone-ul are succes pentru că este util atât pentru cei care doresc un device pentru divertisment, cât şi pentru cei care au nevoie de un instrument cu soluţii de business pentru afacerea lor.

Citeşte mai multe despre preferinţele românilor în materie de telefoane mobile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici