În Bucureşti, piaţa platformelor de car sharing devine din ce în ce mai competitivă

  • Piaţa platformelor de car sharing devine din ce în ce mai competitivă
  • Unele aplicaţii îţi pot pune la dispoziţie maşini de lux pentru închiriat
  • Costurile sunt rezonabile
1839 afișări
Imaginea articolului În Bucureşti, piaţa platformelor de car sharing devine din ce în ce mai competitivă

Să mergi cu o Tesla închiriată dintr-o aplicaţie pare de necrezut. Totuşi, la emisiunea Ştiu, colegul nostru Dan Pavel a închiriat mai multe maşini electrice ca să se plimbe prin Bucureşti. Cum piaţa a devenit tot mai competitivă, platformele de car sharing au început să îşi îmbogăţească parcul auto pe care îl pun la dispoziţia clientului.

E realitate, poţi închiria de pe telefon o Tesla, un BMW I3 sau un VW ID3, plăteşti doar pentru cât mergi şi vei vedea cum funcţionează.

„Avem tot mai multe platforme de car sharing în Bucureşti şi vestea bună pentru noi, pentru clienţi e că aplicaţiile încep să se bată în oferte. Care are maşinile mai tari şi preţurile mai mici. Am testat în ultimele săptămâni aplicaţia Teleport care vine cu o ofertă impresionantă de maşini electrice de lux, am putea spune. Găsim I3-ul de la BMW, găsim ID3-ul de la VW, găsim Renault ZOE, Golful electric, dar şi - surpriză -Tesla. O poţi conduce în Bucureşti închiriind-o de pe această aplicaţie”, spune Dan Pavel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici