În ce condiţii poţi să iei un credit de 70.000 de euro

Pentru a putea cumpăra prin credit ipotecar un apartament cu trei camere în Bucureşti, la un preţ mediu de circa 70.000 de euro, o familie cu un venit net lunar de 4.000 de lei trebuie să convingă o rudă să contribuie la plata ratei.

37 afișări
Imaginea articolului În ce condiţii poţi să iei un credit de 70.000 de euro

În ce condiţii poţi să iei un credit de 70.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

În momentul de faţă numai două bănci din România au dobânzi la creditele ipotecare care să permită achiziţionarea unui astfel de apartament la aceste venituri, respectiv Raiffeisen şi BCR, conform unei analize Credit Zone.

Află ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru un credit ipotecar pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici