Încă o companie aeriană anunţă reducerea numărului de curse spre şi dinspre Italia

  • Blue Air a anunţat, miercuri, că din luna martie şi până la începutul lui aprilie reduce numărul de curse spre şi dinspre Italia.
  • Măsura vine ca urmare a scăderii cererii, pe fondul răspândirii virusului Covid-19 şi a măsurilor de carantină impuse pasagerilor care vin din mai multe oraşe italiene.
2257 afișări
Imaginea articolului Încă o companie aeriană anunţă reducerea numărului de curse spre şi dinspre Italia

Încă o companie aeriană anunţă reducerea numărului de curse spre şi dinspre Italia

Blue Air anunţă că îşi redimensionează numărul de curse spre destinaţiile din Italia, în funcţie de cererea actuală.

Potrivit reprezentanţilor companiei, măsura a fost luată în contextul răspandirii COVID-19 şi a instalării carantinei pentru pasagerii ce călătoresc în şi dinspre mai multe oraşe din Italia, având ca şi consecinţe scăderea cererii numărului de bilete şi creşterea numărului de neprezentări ale pasagerilor la îmbarcare.

Măsura se aplică din martie şi până la începutul lunii aprilie 2020.

„Blue Air se confruntă cu o scădere semnificativă a cererii de zbor pe rutele din Italia, ceea ce ne-a determinat să redimensionăm numărul de curse pe aceste rute. Monitorizăm permanent evoluţia situaţiei şi încercăm să reducem cât mai mult impactul asupra pasagerilor noştri, menţinând operaţiunile la un nivel optim, adaptat nevoilor de călătorie”, a declarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Pasagerii care au rezervări de zboruri în acest interval şi sunt afectaţi de această măsură vor fi informaţi şi li se vor oferi alternative, mai anunţă reprezentanţii companiei.

Aceştia susţin că la bordul aeronavelor se implementează măsuri suplimentare de siguranţă împotriva raspândirii Covid-19. Printre acestea se numără verificarea funcţionării corecte a sistemelor de filtrare a aerului, dezinfectarea, prin nebulizare, a aeronavelor, oferirea de şerveţele cu alcool, măşti şi gel dezinfectant pasagerilor şi echipajelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
blue air,
reducere,
curse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici