Încă patru versiuni de caroserie, în programul Logan, până în 2012

Programul Logan al Renault va include încă patru versiuni de caroserie care vor fi prezentate până în 2012, a declarat directorul de achiziţii al producătorului francez, Odile Desforges, noile caroserii adăugându-se celor cinci existente în prezent.

33 afișări
Imaginea articolului Încă patru versiuni de caroserie, în programul Logan, până în 2012

Încă patru versiuni de caroserie, în programul Logan, până în 2012 (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să dezvoltăm noi caroserii pentru Logan şi vor fi patru până în 2012", a spus Desforges, potrivit autonews.com.

Declaraţiile anterioare ale oficialilor Renault arătau că programul Logan va avea în total şase versiuni de caroserie.

În prezent sunt dezvoltate cinci modele pe platforma Logan (B0). Primul a fost Logan Sedan, lansat în 2004. Ulterior au mai fost produse Logan MCV (break), Logan VAN (furgonetă), Logan şi Sandero.

Cel de-al şaselea model dezvoltat în cadrul programului Logan este un Sport Utility Vechicle (SUV). Acest model va intra în producţie în 2009.

Despre celelalte trei caroserii nu există informaţii.

Potrivit estimărilor Renault, vânzările de automobile dezvoltate de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0) ar putea creşte în acest an, la nivel mondial, la 750.000 de unităţi, faţă de cele aproape 368.000 de unităţi livrate anul trecut, avansul fiind dat de lansarea modelului Sandero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici