Incendiu la o mănăstire din Constanţa. Pompierii locali au cerut întăriri din alte două judeţe

  • Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la acoperişul unei clădiri a Mănăstirii Izvorul Tămăduirii, din Agigea, judeţul Constanţa.
  • Pentru stingerea focului au fost chemaţi în sprijin şi pompieri din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa.
1724 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o mănăstire din Constanţa. Pompierii locali au cerut întăriri din alte două judeţe

Incendiu la o mănăstire din Constanţa. Intervin peste 30 de pompieri

Pompierii din cadrul ISU Constanţa intervin pentru stingerea incendiului izbucnit la o clădire a Mănăstirii Izvorul Tămăduirii, din Agigea.

Focul a izbucnit la acoperişul clădirii, unde sunt spaţii de cazare.

„La faţa locului intervin cinci autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări, două echipaje SMURD tip B, o cisternă, iar de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa urmează să sosească în sprijin câte o autospecială de stingere. Totalul efectivelor care intervin la această oră este 34 de pompieri din cadrul ISU Constanţa, urmând să mai sosească încă 8 pompieri”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

Cladirea unde se manifestă incendiul are două etaje şi mansardă şi are o suprafaţă de aproximativ 400 mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mănăstire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici