ING prevede o corecţie a leului în 2008

ING Bank România estimează pentru sfârşitul acestui an o rată a inflaţiei de 4,3%, cu 0,6 puncte peste prognoza Băncii Naţionale a României (BNR), şi a modificat în creştere cu două puncte, la 13,8% din PIB, prognoza privind deficitul de cont curent, anticipând şi o corecţie a leului anul viitor.

1 afișare

Raportul ING păstrează prognoza pentru acest an privind creşterea economică, plasată la 6,5%, nivel regăsit şi în prognozele autorităţilor.

Analiştii ING se aşteaptă la un curs de 3,3 lei pe euro la finele acestui an şi de 3,25 lei pe euro la sfârşitul lui 2008, după ce va exista o corecţie până la 3,45 lei pe euro la mijlocul anului viitor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici