ING va concedia 280 de angajaţi din Cehia şi Slovacia

ING va concedia în 2010 până la 280 de angajaţi din Cehia şi Slovacia, respectiv 30%-40% din forţa de muncă din cele două state, după transferarea unor activităţi auxiliare, precum cele de IT, într-un centru din România.

34 afișări
Imaginea articolului ING va concedia 280 de angajaţi din Cehia şi Slovacia

ING va concedia 280 de angajaţi din Cehia şi Slovacia (Imagine: Mediafax Foto)

Grupul financiar olandez va transfera în România o parte din activităţile de IT, financiare şi operaţionale din cele două ţări şi va reduce numărul de salariaţi cu 30%-40% din totalul de 700 de angajaţi, a declarat, vineri, purtătoarea de cuvânt Alexandra Gjuric.

Şomajul din Cehia a urcat la 8,5%, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, în condiţiile în care majoritatea companiilor au restructurat forţa de muncă, după ce comenzile au scăzut din cauza crizei economice.

În prima parte a anului 2009, divizia CSOB a companiei KBC a concediat mai multe sute de salariaţi în Cehia.

Grupul ING oferă în România servicii financiar-bancare, de asigurări, pensii şi management al investiţiilor, prin companiile ING Bank, ING Lease, ING Commercial Finance, ING Fond de Pensii, ING Asigurări de Viaţă şi ING Real Estate Investment Management.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici