Înmatriculările de vehicule comerciale au scăzut în primul trimestru al anului cu 33%

Înmatriculările de vehicule comerciale au scăzut în România, în primul trimestru al anului, cu 33,3% faţă de perioada similară diin 2019, în timp ce în UE27 scăderea este de 23,2%, informează APIA.

438 afișări
Imaginea articolului Înmatriculările de vehicule comerciale au scăzut în primul trimestru al anului cu 33%

Înmatriculările de vehicule comerciale au scăzut în primul trimestru al anului cu 33%

Înmatriculările de vehicule comerciale uşoare au scăzut în T1 cu 21,2% faţă de anul trecut, iar în ansamblul UE scăderea a fost de 23,1%.

Înmatriculările de camioane au scăzut în România cu 43%, la 1.043 de unităţi în T1, în comparaţie cu T1 2019.

În martie, înmatriculările de vehicule comerciale au scăzut în UE cu 47,3%, la 105.196 de unităţi, cu 94.597 unităţi mai puţine decît anul trecut, pe fondul restricţiilor introduse în urma pandemiei de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici