Înmatriculările Renault şi Dacia în Germania au urcat în două luni cu 20,8%

Înmatriculările Renault şi Dacia în Germania au crescut în primele două luni cu 20,8%, la 25.848 automobile, în timp ce piaţa a avansat cu 15,2%, la 435.482 de unităţi, potrivit datelor anunţate, joi, de Oficiul de Înmatriculări Auto german KBA.

40 afișări
Imaginea articolului Înmatriculările Renault şi Dacia în Germania au urcat în două luni cu 20,8%

Înmatriculările Renault şi Dacia în Germania au urcat în două luni cu 20,8% (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Cota de piaţă a Renault şi Dacia a fost la sfârşitul intervalului menţionat de 5,9%, pe locul şapte la nivelul pieţei, în urma VW (23%), BMW, Mini (8,5%), Mercedes (8%), Opel (7,6%) , Audi (7,2%) şi Ford (7,1%).

În februarie au fost înmatriculate 13.444 de automobile Renault şi Dacia, în creştere cu 39,7%, evoluţie care a conferit acestor mărci o cotă de piaţă cumulată de 6%.

Din totalul de 32 de mărci analizate, doar şapte au înregistrat scăderea numărului de vehicule înmatriculate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici