Întâlnire Microsoft - Yahoo!, pentru prezentarea ofertei de preluare

Reprezentanţii Microsoft s-au întâlnit, luni, pentru prima oară cu cei ai Yahoo!, pentru a prezenta oferta de preluare de 42 de miliarde de dolari înaintată de cel mai mare producător de software la nivel mondial, au declarat, vineri, surse apropiate situaţiei, citate de Wall Street Journal.

21 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Microsoft - Yahoo!, pentru prezentarea ofertei de preluare

Întâlnire Microsoft - Yahoo!, pentru prezentarea ofertei de preluare

Microsoft a lansat oferta de preluare la 31 ianuarie, dar Yahoo! a respins propunerea, pe care o consideră prea mică şi în dezavantajul acţionarilor.

Conducerea Yahoo! consideră că oferta Microsoft subevaluează substanţial brandul companiei, numărul mare de utilizatori la nivel mondial, investiţiile semnificative în platforme de publicitate şi perspectivele de dezvoltare.

Întâlnirea dintre cele două părţi nu a reprezentat o negociere, ci o ocazie ca Microsoft să-şi prezinte viziunea referitoare la compania care ar fi formată în urma preluării, a declarat una dintre surse.

Purtătorii de cuvânt ai Microsoft şi Yahoo! au refuzat să comenteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici