Investiţii de peste 6 milioane de euro în echipamente pentru Spitalul Judeţean din Mehedinţi

  • Echipamente în valoare de 6,4 milioane de euro vor fi achiziţionate pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.
  • Este vorba despre o investiţie cu fonduri europene.
Urmărește
225 afișări
Imaginea articolului Investiţii de peste 6 milioane de euro în echipamente pentru Spitalul Judeţean din Mehedinţi

Sursa foto: Facebook / Cotidianul de Mehedinţi

Autorităţile din judeţul Mehedinţi au anunţat luni că proiectul prin care Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin va fi dotat cu aparatură medicală în valoare de 6,4 milioane euro, a fost admis pentru finanţare cu fonduri europene.

Confirmarea oficială a venit de la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Cu fonduri europene vor fi cumpărate zeci de echipamente, inclusiv o ambulanţă modernă şi aparate pentru tratamentul anti-Covid.

„Imediat ce se va semna contractul, vor demara şi procedurile de achiziţie pentru cele 87 de tipuri de aparatură şi echipamente medicale care au fost prinse în proiect. Între achiziţii se află şi o ambulanţa de ultimă generaţie, destinată transportului pacienţilor între secţiile externe şi unitatea principală. Totodată, se vor achiziţiona patru aparate ecograf, un tomograf, 10 paturi ATI, un electrocardiograf, un aparat de anestezie de înaltă performanţă şi alte echipamente care vor îmbunătăţi condiţiile de diagnosticare, tratament în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici