Isărescu: Imobilele construite în ultimii ani nu sunt frumoase

Imobilele construite în ultima perioadă în România nu sunt frumoase, afirmă guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care consideră că, în aceste condiţii, sistemul imobiliar nu a avut argumente pentru a fi susţinut.

35 afișări
Imaginea articolului Isărescu: Imobilele construite în ultimii ani nu sunt frumoase

Isărescu: Imobilele construite în ultmii ani nu sunt frumoase (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"În sistemul financiar-bancar nu s-au introdus bani pentru că nu a fost nevoie. Au fost sectoare în suferinţă. De exemplu cel imobiliar, care a căzut cel mai mult. Nu ştiu cum să salvăm un sector imobiliar care, după mine, nu are imobile frumoase, dar nu vreau să fiu răutăcios", a declarat Isărescu la Forumul Financiar 2010 organizat de Forum Invest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici