Isărescu nu mai iese la restaurant de 15 ani. Veneau oamenii la masa lui şi îl întrebau de curs

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a declarat la o conferinţă pe teme economice că de 15 ani a renunţat să mai iasă la restaurant pentru că, în timp ce mânca, veneau oamenii la masa lui să-l întrebe de cursul de schimb, potrivit cotidianului Gândul.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Isărescu nu mai iese la restaurant de 15 ani. Veneau oamenii la masa lui şi îl întrebau de curs

Isărescu nu mai iese la restaurant de 15 ani. Veneau oamenii la masa lui şi îl întrebau de curs (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"De 15 ani am renunţat să mai ies în public la restaurant pentru că îmi stătea mâncarea în gât. În timp ce mâncam veneau oamenii să mă întrebe cât va fi mâine sau poimâine cursul leului. În România toţi sunt foarte interesaţi de curs şi o parte din succesele conferinţelor organizate de BNR se datorează şi acestei seducţii a cursului", a spus Mugur Isarescu.

Citeşte mai multe despre cursul de schimb calculat de BNR pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici