Karbonn Sparkle V, primul smartphone Android One, ajunge şi în România

Karbonn Mobile lansează în România, exclusiv prin eMAG, Karbonn Sparkle V Android One, primul telefon dezvoltat în parteneriatul Google Android One pentru smartphone-uri low-cost adresate pieţelor emergente.

399 afișări
Imaginea articolului Karbonn Sparkle V, primul smartphone Android One, ajunge şi în România

Karbonn Sparkle V, primul smartphone Android One, ajunge şi în România (Imagine: www.karbonnmobiles.com)

După lansarea din Marea Britanie, de la finele săptămânii trecute, smartphone-ul Karbonn Sparkle V Android One devine accesibil şi pe piaţa din România, la un preţ de vânzare recomandat de 549 ron , exclusiv în oferta eMAG, informează un comunicat transmis MEDIAFAX.

Karbonn Sparkle V Android dispune de un display 4.5-inch, IPS LCD, rezoluţie de  480x854, touchscreen capacitiv, o cameră spate de 5 MP, autofocus, LED flash şi o cameră 2 MP faţă, procesor Media Tek 1,3 Quad Core Cortex-A7, 1GB de RAM, 4GB de stocare încorporat şi suport pentru card microSD cu extindere până la 32GB. Smartphone-ul rulează în stare nativă versiunea de Android Kit Kat, v. 4.4.4, având programat un upgrade automat la noua versiune Android Lollipop, în luna ianuarie sau februarie 2015.

"Principalul avantaj al smartphone-ului  Karbonn Sparkle V Android One, în afara preţului accesibil, este reprezentat de update-urile de soft pe care le va primi automat, OTA (over the air) , exact ca orice Google phone", menţionează reprezentanţii Karbonn Mobiles în România.

Iniţial destinat pieţelor emergente, Karbonn Sparkle V Android One este primul smartphone Android One care se lansează pe pieţele din Marea Britanie, România, Bulgaria,Ungaria fiind următoarele ţări în care Karbonn Sparkle V Android One va fi prezent, tot prin intermediul eMAG.

Karbonn Mobiles este un producător de telefoane mobile, situat în primii 10 producători mondiali de telefoane mobile, având  prezenţă în peste 40 de ţări, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de dolari în anul 2013, având  un volum de telefoane vândute la nivel mondial de peste 25 milioane de unităţi.

Cu vânzări de 188 de milioane de euro în 2013 şi cu prezenţă în România, Bulgaria şi Ungaria, eMAG este cel mai mare magazin online din regiune şi unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici