Kaufland - singura companie din industria de retail certificată internaţional ca Top Angajator în România (P)

Kaufland România a primit în acest an certificarea internaţională ca Top Angajator acordată de Top Employer Institute din Olanda, care demonstrează performanţa strategiei şi a intrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul companiei. Obţinerea acestei certificari reprezintă o recunoaştere a angajamentului companiei de a asigura un climat de lucru plăcut şi propice dezvoltării profesionale a echipei sale.

2468 afișări
Imaginea articolului Kaufland - singura companie din industria de retail certificată internaţional ca Top Angajator în România (P)

Kaufland - singura companie din industria de retail certificată internaţional ca Top Angajator în România (P)

În calitatea sa de organizaţie independentă, The Top Employer Institute întreprinde anual un amplu proces menit să auditeze şi să certifice companii de top din întreaga lume care demonstrează cu succes că asigură condiţii optime angajaţilor săi în vederea desfăşurării activităţii şi atingerii obiectivelor de performanţă. Kaufland România este anul acesta singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top.

„Ne bucurăm de recunoaşterea primită din partea Top Employers Institute care a evaluat obiectiv, strategia noastră privind politica de resurse umane. Prin intermediul acestei activităţi complexe de auditare au fost verificate şi validate, demersurile Kaufland România de a oferi cadrul optim de lucru şi de dezvoltare pentru echipa sa.

Astfel, au fost evaluate direcţii, precum:

  • Procesul de recrutare şi integrare a noilor colegi;
  • Strategia de dezvoltare personal;
  • Managementul performanţei;
  • Identificarea interna a talentelor;
  • Competitivitatea pachetului de beneficii salariale, precum şi corelarea acestora cu principiile culturii organizaţionale.

Acestă certificare ne determină să continuăm dezvoltarea de iniţiative apreciate la nivel internaţional şi totodată proiectele noastre să devină o referinţă pentru piaţa locală.” a declarat Estera ANGHELESCU, Director departament Dezvoltare Personal şi Employer Branding.

Despre Kaufland Romania
Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 ţări. Mai multe distincţii oferite de institute specializate susţin afirmaţia că suntem un angajator atractiv şi admirat pe piaţa forţei de muncă. În anul 2015, Kaufland România este primul retailer food ce se regăseşte printre cei 100 TOP Angajatori din România. Această certificare a fost oferită în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” şi evidenţiază percepţia pe care candidaţii o au faţă de companie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici